Wijnliefhebber? Amateurfotograaf?

Doe mee aan de fotowedstrijd “Life Through Glass” van glasverpakkingsproducent O-I op Facebook of Instagram!

Bussigny, Zwitserland – Wijn en glas gaan hand in hand. Glasverpakkingsproducent O-I wil dat graag demonstreren. Ben je 18 jaar of ouder? Zit je op Facebook of Instagram? Doe mee aan de “Life Through Glass”-fotowedstrijd. Deelname is gratis en je maakt kans op een mooie prijs. De wedstrijd start op 25 september en loopt tot 24 oktober, middernacht.

Deelnemen is eenvoudig: leg de sprankeling in een fles wijn vast op gevoelige plaat, kijk eens over de rand van een halfvol glas en druk af. Toon ons de schoonheid van glas in al zijn glorie. Selecteer je beste foto, en deel hem via facebook.com/Glassislife of Instagram met vermelding van de hashtag #throughglass.

De 25 inzendingen met het grootste aantal ‘likes’, worden beoordeeld door een jury die bestaat uit zowel O-I als niet O-I-leden. Zij kiezen de 10 beste inzendingen en selecteren de meest artistieke, creatieve en originele foto.

De winnaar ontvangt een Canon 600 SLR camera. Eind november worden zijn of haar foto’s tentoongesteld — samen met die van de negen andere finalisten — in Bordeaux, hoofdstad van de wijn. O-I organiseert er een speciale mini-tentoonstelling. Het resultaat van de wedstrijd wordt ook verspreid via de Europese persagentschappen van O-I en de sociale netwerken waar het bedrijf actief is.

Glass is Life

Het initiatief kadert in de Glass is Life™-campagne van O-I. Die brengt de unieke kwaliteiten van glasverpakking, zoals duurzaamheid, smaak, gezondheid en kwaliteit, onder de aandacht en toont hoe glas bijdraagt aan het succes van voedings- en drankenmerken wereldwijd. Glass is Life kende een vliegende start in juni 2011. De website Glassislife.com klokt intussen af op 500.000 unieke bezoekers en de campagne heeft op Facebook meer dan 155.000 fans.

Voor meer informatie, bezoek www.facebook.com/GlassisLife. En hou je smartphone bij de hand!

 

------

 

Over Glass is Life
In juni 2011, lanceerde O-I Glass Is Life, een wereldwijde marketingcampagne die de unieke kwaliteiten van glasverpakkingen aantoont en het vermogen om succesvolle voedsel- en drankmerken op te bouwen door de nadruk te leggen op smaak, gezondheid, duurzaamheid, kwaliteit, verscheidenheid en transparantie. CEO’s, brand managers, milieudeskundigen, ontwerpers, ouders en opiniemakers wereldwijd scharen zich achter deze campagne en delen hun passie voor glas. Glass Is Life™ demonstreert ook de inherente voorkeur van consumenten voor glas. De fotowedstrijd via sociale netwerken Life through Glass maakt deel uit van Glass Is Life™ en is open voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Voor meer informatie: www.glassislife.com

 

Contacteer ons
Ilse Derijck, communications consultant Outsource Communications
Ilse Derijck, communications consultant Outsource Communications
Over O-I

Bij O-I Glass, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We tillen producten naar een hoger niveau door een duurzame verpakking te creëren die emoties oproept, merken in iconen te transformeren, en dagelijks boven onszelf uit te stijgen om zinvolle, magische momenten te creëren. We helpen voedings- en drankmerken zichzelf uit te drukken zodat ze een emotionele band met hun consumenten kunnen opbouwen. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten) en ons team van meer dan 27.500 medewerkers, werkzaam in 78 fabrieken verspreid over 23 landen, heeft in 2019 een omzet behaald van $6.7 miljard. We streven ernaar iets te maken ‘what matters’, om stap voor stap de wereld gezonder en mooier te maken. Ga voor meer informatie naar o-i.com.